O nama

Master art akademija

Master Art Akademija je osnovana u decembru 2014. godine, sa ciljem da okupi na jednom mestu što veći broj mladih muzičkih umetnika, pružajući im paralelno neobhodna dodatna usavršavanja van njihovih matičnih škola. Aktivnosti udruženja zasnivaju se, između ostalog i na promociji naših najperspektivnijih mladih talenata. Oni, kao dobitnici višestrukih priznanja na domaćim i međunarodnim festivalima i takmičenjima, zaslužili su da široj javnosti i koncertno češće prezentuju svoja iskustva stečena u radu sa najboljim mentorima, kako iz zemlje tako i inostranstva. Do sada mladi muzičari, okupljeni oko Master Art Akademije, održali su preko 70 koncerata širom Srbije, takmičili se na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima, prisustvovali na mnogim stručnim seminarima predstavljajući se kao najperspektivniji među svojim vršnjacima.

Master Art Akademija svojim aktivnostima svesno skreće pažnju i na sjajne profesore, koji svojim požrtvovanjem, entuzijazmom, radom i zalaganjem, zapravo svakodnevno aktivno učestvuju u formiranju savremene buduće muzičke scene, pedagogije i kulture uopšte. Ujedno nastupi najperspektivnijih mladih talenata pred mnogobrojnom publikom pružiće široj javnosti mogućnost da upozna naše buduće soliste od njihovog najranijeg detinjstva, a u naletu sve učestalijih muzičkih takmičenja, koncertna praksa na poznatm podijumima, pružiće im neobhodnu sigurnost da što brže prerastu, ojačaju i čvrsto zakorače na putu postanka, od đaka i studenata, u profesionalce i iskusne muzičke interpretatore.

Svi zainteresovani koji žele da budu deo naših programa, a profesionalno se bave muzikom u muzičkim školama ili na muzičkim akademijama, neohodno je da oni ili njihovi roditelji (ukoliko su mlađi od 18 godina) postanu članovi udruženja.
Postani član